Iruksovetin gel 50 g čistění

Příčiny

Iruksovetin (Iru x ovetynum-gel) čistící gel pro péči o pleť zvířat

Složení a forma vydání

Iruksovetin gel jako účinné látky obsahuje polyethylenglykol 400, polyethylenglykol 1500, glycerol, akrilaza (proteolytický enzym komplex), allantoin, triethanolamin, a parafinový olej a bílou vazelínu jako pomocné látky. Ve vzhledu je přípravek homogenní krémově podobná hmota bílé nebo bílé s nažloutlým odstínem. Iruksovetin se vyrábí s gelem baleným v 50 g v plastových tubách, utěsněný válcovým uzávěrem s tyčí pro propíchnutí membrány trubice.

Iruksovetin-čistící čisticí prostředek je určen pro péči o zvířecí pokožku. Gel účinně rozpouští nečistoty a mrtvé částice kůže a má uklidňující účinek. Stimuluje proces regenerace kožních buněk.

DÁVKY A METODA APLIKACE

Malé množství gelu se aplikuje a jemně se rozdělí na oblast pokožky vyžadující péči.

Při použití drogy podle této příručky nejsou obvykle pozorovány vedlejší účinky komplikací u zvířat.

Se zvýšenou individuální citlivostí zvířete na složky léku a výskytem alergických reakcí se užívání Iruksovetinu zastaví.

Individuální přecitlivělost na složky léčiva. Nemoci krve (hemolytická žloutenka, panmyelopatie) v anamnéze zvířete.

Užívání Iruksovetinu nevylučuje použití léků na etiotropní a patogenetickou léčbu s výjimkou lokálních přípravků s ohledem na možné snížení jejich účinnosti.

Při práci s přípravkem Iruksovetinom byste měli dodržovat obecná pravidla pro osobní hygienu a bezpečnostní techniky určená pro práci s léky.

Léčivo by mělo být skladováno v uzavřeném obalu výrobce, odděleném od potravin a krmiv, na suchém místě chráněném před světlem, mimo dosah dětí při teplotě 5 ° C až 20 ° C. Doba použitelnosti, je-li skladována, je 3 roky od data výroby.

V katalogu chovatelské stanice "Tail" se nachází široká škála léčiv Goodman. Koupit Iruksovetin gel 50 g čistící za výhodnou cenu můžete na stránkách našeho internetového obchodu nebo na maloobchodních prodejnách zvířat v královně. Zavolejte na číslo: +7 (498) 505-45-75

Vše-ukrajinské fórum fanoušků ozdobných krys

Navigační nabídka

Odkazy uživatelů

Ad

Informace o uživateli

Iruksovetin je zapotřebí.

Zprávy 1 strana 28 z 28

Sdílejte to12010-12-27 21:06:16

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Uživatelům fóra je velmi důležité pomoct nalézt masti Iruksovetin, vetpreparat pro hojení purpurových ran.

Ve velkých městech to asi je. Převedu peníze na nákup a zasílání.

Sdílejte to22010-12-27 22:53:16

  • By: nikta
  • Účastník
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-26
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 27 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-09 22:00:34

Zítra se podívám v Donecku.
A jen levomecol - ne že? On je také pro hnisavé rány.

Sdílejte to32010-12-27 23:52:14

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Používáme Levomelycol, ale potřebujeme něco silnějšího. Moskevský doktor teologie Volkova vysoce doporučuje tuto drogu v našem případě.

Sdílejte to42010-12-28 09:40:33

  • Autor: Veda
  • Účastník
  • Místo: Kyjev, Nivki
  • Registrovaný od: 2010-01-20
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 35 [1983-02-13]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 8 dní
  • Poslední návštěva:
    2016-08-27 09:05:11

o-netzumi, Hledal jsem na internetu, zeptejte se u přátel v Kurenyovka - nemají ho máme lidský protějšek - Iruksol jeho Odessa nalézt v internetové lékárně v Kyjevě z ruky do ruky. Je to v pořádku. 300 UAH.
Nenalezl jsem Iruksol v obvyklé lékárně, farmaceut řekl, že ho ani neměl v síti.
Zeptám se některých z lékařů, které znám, možná je někdo v osobních zásobách.

Sdílejte to52010-12-28 10:57:41

  • By: nikta
  • Účastník
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-26
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 27 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-09 22:00:34

V Donecku není v vetaptek. Bylo mi řečeno, že nebyl dodán na Ukrajinu. Podívejte se buď na náhražky, nebo možná, že někdo z Ruska souhlasí, že vám pomůže.

Sdílejte to6.2010-12-28 10:59:58

  • Autor: Silver Silence
  • Admin Paranoid
  • Místo: Киев
  • Registrovaný od: 2009-11-14
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 19 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-05 22:55:49

a v Kyjevě není. dodavatelé vet. drogy říkají, že to nebylo.
ano, buď vzít Iruksol, nebo koupit v Rusku.

Upraveno Silver Silence (2010-12-28 11:00:38)

Sdílejte to7.2010-12-28 11:30:21

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Děkuji, holky! Vezmeme z Msk.

Sdílejte to8.2010-12-28 12:09:05

  • Autor: Елена
  • Účastník
  • Umístění: Odessa
  • Registrovaný od: 2009-08-17
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 28 [1990-03-11]
  • ICQ: 425772154
  • Využití na fóru:
    7 dní 6 hodin
  • Poslední návštěva:
    2014-03-25 18:39:01

A v Oděse, nikdo nemá: dontknow:

Sdílejte to9.2010-12-28 21:33:38

  • Autor: Pyatihatochka
  • Účastník
  • Umístění: Ukrajina, Kharkiv
  • Registrovaný od: 2009-08-14
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 37 [1980-11-14]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 28 dní
  • Poslední návštěva:
    2013-10-15 19:28:31

Nalezeno zde takový ssyl. No, možná trochu pohodlí, pokud to není vidět. http://ratforum.ru/index.php/topic,3372... # msg172185

Sdílejte to102010-12-28 21:43:32

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Sdílejte to112010-12-28 23:12:31

  • Ira
  • Účastník
  • Místo: Киев
  • Registrovaný od: 2009-11-01
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Skype: zankoveckoj
  • Využití na fóru:
    2 dny 5 hodin
  • Poslední návštěva:
    2018-05-21 08:33:51

Marin, hledání takhle dalo v Kyjevě na ulici. Maršál Grechko se nachází. Zítra můžu zavolat
Veda, daj, pliz ssil z ruky do ruky, nebo kontakty o Iruksolu

Upraveno Ira (2010-12-28 23:45:18)

Sdílejte to12.2010-12-29 09:39:32

  • Autor: Veda
  • Účastník
  • Místo: Kyjev, Nivki
  • Registrovaný od: 2010-01-20
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 35 [1983-02-13]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 8 dní
  • Poslední návštěva:
    2016-08-27 09:05:11

Nabídka: Iruksol (iruxol) koupit v Kyjevě za velkoobchodní (nízké) ceny, na skladě
Iruksol (Iruxol) masť koupit v Kyjevě za nízkou cenu (+ lodní doprava v Kyjevě). (063) 7790998, Kyjev. Iruksol (Iruxol) mast používá k nejvíce efektivní léčbu dekubitů, bércových a trofických vředů, diabetická noha, spaluje 1-3 stupňů, omrzlina, gangréna, tržné rány, diabetes, po ozáření a jiných ran. Neexistují žádné analogy. Jiné léky s nízkými cenami a poskytování v ruce:. Cytotec (misoprostol) Mizoteks (Misodex) vareniklin (Champix)) Gemaza, kolchicin, kortizon acetát (Cortone acetato), Debridat (debridat), Gutron (gutron), Bactroban ( bactroban), Sinakten, Dona (DONA).
Kontaktní osoba nebo organizace: AlexMED
Země: Každá země
Město:
Adresa:
Telefon: 0637790998
E-mail: [email protected]

Sdílejte to13. místo2010-12-29 09:47:13

  • Autor: Veda
  • Účastník
  • Místo: Kyjev, Nivki
  • Registrovaný od: 2010-01-20
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 35 [1983-02-13]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 8 dní
  • Poslední návštěva:
    2016-08-27 09:05:11

Zde, o Alexandru našel tento tip na vet.ua (dal odkaz na jeho reklamu, tady je dívka odhlášena):
Děkuji všem za tipy. Včera jsem koupil všechny stejné Iruksol cena-270 UAH. Koupil jsem tip od vitushka28 od Alexandera. Takže možná se na něho můžete obrátit. Dobrá skladovatelnost, balení není otevřeno. Téma se pravděpodobně může udělat nebo v irelevantním.
Bohužel je to diskuse před rokem - 12.01.2010

Sdílejte to14. místo2010-12-29 21:48:31

  • Autor: Кирче
  • lesník ©
  • Od: Ukrajina, Odessa.
  • Registrovaný od: 2009-08-08
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 27 [1990-07-31]
  • Využití na fóru:
    14 dní 11 hodin
  • Poslední návštěva:
    2017-05-20 13:04:43

Ve skutečnosti nebyl Iruksol dlouho dovezen na Ukrajinu. Ne rok, ne dva nebo pět.
Dnes jsem se konkrétně podíval na databázi a požádal jsem vedoucí oddělení předpisu.
Takže pokud je někde něco, pak existuje pochybná legálnost a kvalita.
Ve skutečnosti neexistují žádné analogy. Pokud mi bylo řečeno, v nich není žádná složka, což je základ Iruksolu.

Sdílejte to15. místo2010-12-29 22:13:54

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

C zítra za léčbu nosu přijme Alina Alexandrovna, budeme sledovat její jmenování. Pravděpodobně zvedne něco z dostupných přípravků - analogů nebo jejich kombinace. Volková konkrétně mluvila o nutnosti Iruksovetinu, čekáme na řešení AA.

Děkuji všem, kteří odpověděli na mou žádost!
Četl jsem recenze na internetu a o Iruksolu, a o Iruksovetin, jak říkají, opravdu dělají zázraky.

Sdílejte to162010-12-31 08:40:06

  • Autor: runa
  • Administrátor
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 41707184
  • Využití na fóru:
    6 měsíců 0 dnů
  • Poslední návštěva:
    2018-05-27 22:04:51

Četl jsem recenze na internetu a o Iruksolu, a o Iruksovetin, jak říkají, opravdu dělají zázraky.

Ano. jen naše. a licenci neobnovili a společnost Iruksol nebyla několik let dovezena na Ukrajinu. v Rusku.
a koupit v Evropě bez předpisu je neskutečný. Snažil jsem se víc než jednou.

Zkuste mumii. Ve skutečnosti to není moc horší než Iruksol.
Já valčící hubený prst zachránil pomocí mumie. a tam byla v té době kosti téměř zhnitá.

Sdílejte to17. místo2010-12-31 08:56:25

  • Autor: runa
  • Administrátor
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 41707184
  • Využití na fóru:
    6 měsíců 0 dnů
  • Poslední návštěva:
    2018-05-27 22:04:51

i když jsem našel další informace.
Iruksol, který nám dovážel, produkoval Chorvatky (pliva) pod licencí německé knoll společnosti. v roce 2004 vydal licenci. tj. prostě tam přestalo vyrábět, odkud jsme byli importováni.
V současné době vyrábí Iruksol pouze Smith Synovec

Sdílejte to18.2010-12-31 11:09:47

  • Autor: Silver Silence
  • Admin Paranoid
  • Místo: Киев
  • Registrovaný od: 2009-11-14
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 19 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-05 22:55:49

můžeme koupit od hereruksol (ten, ve kterém chloramfenikol). Euro-lékárna prodává ten, který vyrábí Smith Synovec. Rusi jsou často objednáváni od nás s pomocí Euro-lékárny. jakoby si neměli stěžovat.

Sdílejte to192010-12-31 15:06:46

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Děvčata, změnili jsme situaci. Iruksol Nosik už není potřeba, protože Alina neměla diagnózu abscesu, ale maligního destruktivního (tak se zdá) nádoru. Sebezničí. Nepřežitelný, protože se zvětšil velmi hluboko. Plus urolitiáza.

S touto otočkou, hojení hojení ran - že mrtvý obklad. Nyní je otázkou, zda pokračovat v léčbě nebo zastavit utrpení, které mu nádor dává.

A pamatuji si na mumii pro budoucnost.

Sdílejte to202010-12-31 15:37:48

  • Autor: Silver Silence
  • Admin Paranoid
  • Místo: Киев
  • Registrovaný od: 2009-11-14
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 24 [1993-08-30]
  • ICQ: 415962964
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 19 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-05 22:55:49

jestli je všechno v pořádku, pak musí být šelma spát, zdá se mi to. =
ale na jakém základě je diagnóza?

Sdílejte to212010-12-31 16:22:44

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Skutečnost, že jde o nádor, AA. diagnostikované na základě vyšetření. Chcete-li zjistit přesný typ, musíte udělat histologii. urolitiáza - na základě analýzy moči.
Krev neprošla, teď je šelma příliš slabá. X-paprsky mohou být, ale myslím, že je to nutné. On a tak málo zůstává. Pokud žijete - na léky a léky proti bolesti. Nevím.

Sdílejte to222010-12-31 20:41:59

  • Autor: runa
  • Administrátor
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 41707184
  • Využití na fóru:
    6 měsíců 0 dnů
  • Poslední návštěva:
    2018-05-27 22:04:51

můžeme koupit od hereruksol (ten, ve kterém chloramfenikol). Euro-lékárna prodává ten, který vyrábí Smith Synovec. Rusi jsou často objednáváni od nás s pomocí Euro-lékárny. jakoby si neměli stěžovat.

ale byl také nezákonně dovezen s jistotou.
a neexistuje záruka, že je skutečný

Sdílejte to232011-01-05 19:31:33

  • Autor: o-netzumi
  • Účastník
  • Místo: Evpatoria
  • Registrovaný od: 2009-08-15
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 39 [1979-06-07]
  • Využití na fóru:
    2 dny 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-09-01 06:29:09

Chodím na místo a vidím několik dní už jeho Temko, který ztratil svou důležitost. Nějak se historie našeho onemocnění týkala dvou témat, je třeba ukončit.

Dne 2. ledna 2011 Nosik zaspal navždy a doufám, že pro něj bylo snadné. Toto rozhodnutí jsem udělal poté, co se jeho stav začal zhoršovat, přestože byl pod dohledem Aliny Alexandrovny a dostal léčbu. Díky všem, kteří pomohli s radou nebo se snažili pomoci, hledali informace o Iruksovetině.

Sdílejte to242011-01-05 20:56:34

  • Autor: KARE
  • Účastník
  • Místo: Charkov
  • Registrovaný od: 2009-08-14
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    23 dní 0 hodin
  • Poslední návštěva:
    2015-12-08 20:51:59

o-netzumi
Marin, soustrast ((

Sdílejte to252011-01-05 21:15:59

  • Autor: Veda
  • Účastník
  • Místo: Kyjev, Nivki
  • Registrovaný od: 2010-01-20
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 35 [1983-02-13]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 8 dní
  • Poslední návštěva:
    2016-08-27 09:05:11

Špatná věc. Je to špatné

Sdílejte to262011-01-05 21:50:56

  • By: nikta
  • Účastník
  • Místo: Doněck
  • Registrovaný od: 2009-08-26
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    2 měsíce 27 dní
  • Poslední návštěva:
    2018-06-09 22:00:34

Chlapec byl vyčerpaný. Teď je tam, kde není žádná bolest.
Marinochka, bojoval jsi co nejlépe. Ale nejsme všichni mocní. Přijměte svou soustrast.

Iruksovetin gelové recenze

Vypadá dobře na smysly, změkčuje, zvlhčuje, není zhirnitsya, ale zorka se zdá být lepší. Možná se mýlím. tato kosmetika a úsvit léčí

"Vynikající krém, doporučuji!" Napsali, že "Zorka" zachází s tím, co může léčit, jestliže je složení vazelíny a vody?

Krémová jemnost ospravedlňuje jeho jméno, je snadná, příjemná a vyhlazuje vrásky. A neuražujte úsvit jen pro jiné účely funguje dobře!

Kde koupit tento krém? Mohu bez doručení?

Krém si můžete zakoupit v libovolném obchodě s domácími zvířaty nebo objednat tam. Je to přibližně od 160r do 190r. Používám je denně ve dne a večer, zvláště v zimě, to nám ušetří moc, protože zimy na našem severu jsou drsné.

Iruksovetinový gel, 50 g

Iruksovetinový gel, 50 g

Je určen pro péči o zvířecí pokožku, účinně rozpouští nečistoty a mrtvé částice kůže, stimuluje regenerační proces

  • Článek:
  • Skladem: Není skladem

Složení a forma vydání

Iruksovetin gel jako účinné látky obsahuje polyethylenglykol 400, polyethylenglykol 1500, glycerol, akrilaza (proteolytický enzym komplex), allantoin, triethanolamin, a parafinový olej a bílou vazelínu jako pomocné látky. Ve vzhledu je přípravek homogenní krémově podobná hmota bílé nebo bílé s nažloutlým odstínem. Iruksovetin se vyrábí s gelem baleným v 50 g v plastových tubách, utěsněný válcovým uzávěrem s tyčí pro propíchnutí membrány trubice.

INDIKACE

Iruksovetin-gelové čištění je určeno k péči o zvířata. Gel účinně rozpouští nečistoty a mrtvé částice kůže a má uklidňující účinek. Stimuluje proces regenerace kožních buněk.

DÁVKY A METODA APLIKACE

Malé množství gelu se aplikuje a jemně se rozdělí na oblast pokožky vyžadující péči.

NEPŘÍMÉ ÚČINKY

Při použití drogy podle této příručky nejsou obvykle pozorovány vedlejší účinky komplikací u zvířat.

Se zvýšenou individuální citlivostí zvířete na složky léku a výskytem alergických reakcí se užívání Iruksovetinu zastaví.

KONTRAINDIKACE

Individuální přecitlivělost na složky léčiva. Nemoci krve (hemolytická žloutenka, panmyelopatie) v anamnéze zvířete.

ZVLÁŠTNÍ POKYNY

Užívání Iruksovetinu nevylučuje použití léků na etiotropní a patogenetickou léčbu s výjimkou lokálních přípravků s ohledem na možné snížení jejich účinnosti.

Při práci s přípravkem Iruksovetinom byste měli dodržovat obecná pravidla pro osobní hygienu a bezpečnostní techniky určená pro práci s léky.

PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ

Léčivo by mělo být skladováno v uzavřeném obalu výrobce, odděleném od potravin a krmiv, na suchém místě chráněném před světlem, mimo dosah dětí při teplotě 5 ° C až 20 ° C. Doba použitelnosti, je-li skladována, je 3 roky od data výroby.

Abyste mohli zanechat recenzi, musíte být zaregistrováni.

Masti a externí aplikační gely pro zvířata.

Různá zranění, zranění a kožní léze se u zvířat vyskytují poměrně často. Mohou být způsobeny

houbových infekcí nebo se získávají mechanickými prostředky. Řezy a popáleniny jsou hlavními vodiči patogenních bakterií, takže je tak důležité přijmout včas a účinná opatření pro jejich léčbu a léčbu.

Léčivá masť je aktuální i pro menší zranění, protože obsahuje léčivé složky, které neumožňují pronikání patogenních organismů do postižených tkání. Pokud takovou nápravu neuplatníte, může se rana začít vyčerpat, zapálit se a způsobit více bolesti vašeho domácího mazlíčka.

V jakých případech je nutná léčba mastí

Když zvíře vyvine kožní léze, je naprosto nezbytné určit nejprve jejich povahu. Je třeba dbát na to, jak velké léze jsou. Porážky mohou být:

lokalizovaná (malá rána, skvrna nebo oděr);
generalizovaná (značná část pokožky je poškozena).

Existují následující typy onemocnění a zranění, které vyžadují použití masti pro ošetření zvířat:

Rany jsou porušením integrity kůže. Příčinou může být špatná péče o zvířata nebo hrubé zacházení. Pes nebo kočka mohou být zraněni při chůzi na ulici nebo v důsledku boje s jinou šelma.
Způsob léčby popálenin závisí na rozsahu léze. Když se mi doporučuje použít masti, v závažnějších případech je zapotřebí komplexní terapie, která zahrnuje celou skupinu léčiv.
Ekzém postihuje epidermální vrstvu. Známky onemocnění jsou nejsilnější svrbením a červenými skvrnami s jasnými hranicemi na kůži.
Dermatitida je zánět všech vrstev pokožky. S touto chorobou nejsou žádné vyrážky. Příčinou může být zanedbávaný ekzém, stejně jako omrzliny, alergie na léky a popáleniny.

Je důležité si uvědomit, že jakákoliv vnější masť pro zvířata se aplikuje v tenké vrstvě, která neblokuje přístup kyslíku k pokožce. Pokud nedodržíte toto pravidlo, lék nebude mít správný účinek.

Masť Iruksovetin

Iruksovetin je antibakteriální léčivý přípravek ve formě mastí určeného pro topickou léčbu ran a kožních onemocnění bakteriální etiologie u psů a koček.

Iruksovetin má antimikrobiální, protizánětlivý, proteolytický účinek. Lék je účinná proti gram-pozitivním a gram-negativním mikroorganismům: Staphylococcus, Streptococcus, Pseudomonas a Escherichia coli, Próteus a jiných mikroorganismů způsobujících infekce ran..
Masť snadno proniká do tkání bez poškození biologických membrán.
V přítomnosti hnisové a nekrotické tkáně se zachovávají farmakologické vlastnosti masti.
Složení:
- chloramfenikol - širokospektrální antimikrobiální činidlo;
- methyluracil - regenerant, akcelerátor buněčných regeneračních procesů a
hojení poškozených tkání;
- komplex proteolytického enzymu - rychle se čistící rána
nekrotické a purulentní hmoty, podporuje hojení
rány bez tvorby jizev; jako pomocné látky:
- hydrofilní masť - účinně absorbuje toxiny a produkty
rozpad tkáně, pomáhá očistit ránu, odstranit lokální toxemii tkáně.
Indikace a pořadí použití: Iruksovetin používají pro lokální léčení hnisající rány, odřeniny, škrábance, proleženiny, dlouhé hojení vředů, rány z popálenin infikovaných smíšené mikroflóry a další léze a zánětlivých kožních onemocnění bakteriálního původu.
Před aplikací masti se ošetří povrch rány. Poté naneste na postižený povrch tenkou vrstvu masti a zcela jej uzavřete.
Léčba se provádí denně 1-2 krát denně po dobu 5-10 dnů v závislosti na závažnosti a průběhu onemocnění.
Pro podávání ve Iruksovetina hnisavou dutině je impregnované gázy a plní se do volně navinuta nebo předehřívání mast na 35-36 ° C, zavede se do katétru (vypouštěcí trubice) pomocí injekční stříkačky.
Masť nemá vedlejší účinky a nevyvolává komplikace při aplikaci podle tohoto návodu.

Masť "Levomekol"

Levomikol masť s antimikrobiální, protizánětlivou a tkáňovou regenerační činností pro vnější použití.

Složení: chloramfenikol, methyluracil.

Farmakologický účinek: kombinovaný přípravek.

Má antimikrobiální a nějaký protizánětlivý účinek, stimuluje regeneraci tkání.

Je aktivní proti grampozitivním a gramnegativním mikroorganismům - Staphylococcus spp., Pseudomonas aeruginosa a Escherichia coli.

V přítomnosti hnisových a nekrotických hmot se zachovává antibakteriální účinek léčiva.

Indikace pro použití: topická léčba purulentních ran infikovaných smíšenou flórou.

Dávkovací režim: přípravek je impregnován sterilními gázovými ubrousky, které volně vyplňují ránu.

Léčbu drogy do purulentní dutiny je možné pomocí katetru (drenážní trubice) pomocí injekční stříkačky. V tomto případě je masť předehřátá na 35-36 ° C.

Obvaz se provádí denně, dokud není rána zcela očistěna od hnisavých nekrotických hmot.

Nežádoucí účinek: je možné vyvinout alergické reakce ve formě kožních vyrážek.

Kontraindikace: přecitlivělost na složky léčiva.

Zvláštní pokyny: léčivo by se mělo používat v první (hnisavé-nekrotické) fázi procesu rány.

Streptocidová masť 10%

Farmakologické vlastnosti: antimikrobiální; pomáhá snížit sekreci; urychluje proces regenerace poškozené tkáně.

Složení přípravku: streptokid a mastná báze.

Aplikace a dávkování: masť se nanáší na poškozenou oblast pokožky 1-2x denně před hojením.

Použití drogy nevyvolává komplikace.

Nemá žádné kontraindikace.

Výrobek: mast

Podmínky skladování: Skladujte na suchém, chráněné před světlem při teplotě 10 až 25 ° C.

Mastiet Forte

Složení: oxytetracyklin; neomycin; bacitracín; prednisolon.

Mastiet Forte mohou být použity u psů a koček pro bakteriální onemocnění ušních skořápek.

Indikace: k léčbě klinické a subklinické mastitidy během laktace u krav.

U psů a koček je prokázáno léčba otitis a kožních infekcí.

Dosirova a prmenenie: k léčbě mastitidy u krav.

Obsah jedné injekční stříkačky se vstříkne do postižené čtvrti vemene bezprostředně po dojení. V případě potřeby opakujte léčbu po 24 hodinách.

Pro léčbu otitidy u psů a koček: ošetřujte postižený povrch ušní ušnice 1 krát denně, v případě chronického onemocnění se doporučuje zvýšit násobnost.

Pro léčbu kožních infekcí: postižené oblasti pokožky jsou ošetřovány 2 krát denně aplikací aplikací.

Pro léčbu balanopoestídy: vložte obsah jedné injekční stříkačky do pytlíku pro předúpravu a použijte lehkou masáž pro rovnoměrné rozložení léku.

Kontraindikace: nepoužívejte zvířata s přecitlivělostí na složky přípravku.

Pikhtoin masti pro léčení kožních lézí různých etiologií.

Při aplikaci na kůži proniká Pihtoin skrz mazové žlázy a částečně mezicelulární průchody. V žlázách a intercelulárních kúrach masť prochází do rozpustného stavu a postupně se vstřebává, přispívá k vazodilataci, zlepšuje zásobování krví a urychluje resorpci produktů zánětu.

Indikace pro použití: rány, popáleniny, traumatické poškození tkáně, ekzém, dermatitida, burzititida, modřiny, mastitida, papilomy, vředy.

Kontraindikace a nežádoucí účinky: není.

Dávky a způsob aplikace: masť se nanese na tenkou vrstvu na čistou bílou látku nebo gázovou podložku, která je předtím pokrytá postiženou oblastí těla a tkáň s přípravkem je zpevněna bandáží. Oblékání se provádí 1-2 krát denně.

Pihtoin lze aplikovat tenkou vrstvu přímo na postiženou oblast a lehce třeti masti na sousední zdravou pokožku.

Při modřinách a mastitidě se aplikují další oteplovací obvazy.

Masť NM pro léčbu kůže.

Maz Yam aktivna v otnoshenii vozbuditeley tpixofitii a checotki, effektivna BĚHEM ekzeme, depmatitax a ukládat jiné zabolevaniyax kozhi. Bxodyaschie v coctav Mazi komponenty obladayut akapitsidnoy a fungitsidnoy aktivnoctyu, je takzhe antatsidnym, anticepticheckim, kepatoliticheckim, stahující cvoyctvami chto cpocobctvuet byctpeyshemu vyzdopovleniyu. Výrobek neukazuje zvrácený a nedestruktivní účinek.

Pokazaniya na ppimeneniyu: ekzemy, depmatity, tpixofitiya a dpugie zabolevaniya kozhi.

Rvěty: vysoká citlivost na součásti zařízení.

Pobochnye yavleniya: PŘI ppimenenii ppepapata coglacno nactavleniyu, pobochnyx yavleny a oclozhneny NE nablyudaetcya.

Dávky a způsob jejich užívání: před použitím masky jsou chutně dráždivé, dokud nedojde k pozorování toku energie v e-buňkách sestav.

Maz nanocyat tonkim cloem, clegka vtipaya nA popazhenny uchactok c zaxvatom Po pepifepii 2-4 cm zdopovoy kozhi.

Rozšíření šálků a vůle šroubu se nevyžadují.

Zpracování se provádí 1-2 krát denně před oddělením krabic. Obvykle 7-10 dní jsou navštívené instituce propuštěny z kolébky a v nich je pentagram. Po 10 dnech po zpracování jsou důkladné mikroskopické testy kokosů z exponované kůže. Při ignorování srážek se světlo zhasne.

Ichthyolová masť.

Ichthyol má protizánětlivé, lokální anestetikum, antiseptický, keratoplastický a antiparazitický účinek. Při aplikaci na rány masť zúží nádoby, snižuje exsudaci a také urychluje regeneraci poškozené tkáně.

Indikace: popáleniny, rány, ekzémy, dermatitida, furunkulóza, pyodermie, artritidy, neuralgie, zánět šlach, tendovaginitis, bursitis, mastitidy.

Kontraindikace a nežádoucí účinky: není.

Dávkování a způsob podání: masť se aplikuje rovnoměrně na postižený povrch. Lék se užívá 1-2 krát denně nebo po 1 až 2 dnech až do zotavení.

Káva masti

Složení: kafr, vazelína a lanolin.

Indikace: artritida, tendovaginitida, bursitida, myositida, zánět kůže a svalů.

Kontraindikace a nežádoucí účinky: není.

Dávky a způsob aplikace: lék je aplikován zvenčí ve formě tření. Masť aplikuje na kůži tenkou vrstvu a po 2-3 minuty se třepe světlem masážním pohybem. Léčba se opakuje 1-2 krát denně až do zotavení.

Síra mast

Mastiva sírové má protizánětlivé, antimikrobiální a antiparazitické působení.

Složení: vazelína, síra.

Indikace pro použití: kožní onemocnění různých etiologií.

Kontraindikace a nežádoucí účinky: není.

Dávky a způsob aplikace: masť se aplikuje zvlhčujícím způsobem, aplikací tenké rovnoměrné vrstvy na postižený povrch 1-2x denně, až do zotavení.

Serno-salve masti

Složení: vysrážená síra, dehet z březové kůry a vazelína.

Indikace: svrab, dermatitida, ekzém.

Kontraindikace a nežádoucí účinky: není.

Dávky a způsob aplikace: masť se aplikuje zvenčí, přičemž na postiženou plochu je aplikována tenká rovnoměrná vrstva 1-2 krát denně, až do zotavení.

Aversectinová masť

Složení: 0,05% mast aversektinovaya - léčivo, obsahující ve svém složení účinné látky aversectin C (0,05%) a adjuvans (-1500 polyethylenoxid, polyethylen oxid-400 a destiluje glycerin), a je množství homogenní texturu s žlutavě bílé odstín barvy se slabým specifickým zápachem.

Vlastnosti aversectin C je akaricid-insekticid kontaktní a systemický účinek, je účinný proti larválním i dospělým fázích vývoje sarkoptoidnyh demodectic roztoči a roztoči, a hmyzu, které parazitují na psy, kočky, kožešinových zvířat a králíků.

Mechanismus účinku aversectinu C je jeho účinek na proud chloridových iontů membránami nervových a svalových buněk parazita, což vede k paralýze a smrti.

Dávkování: zvířata pacientů Sarkoptoz, notoedrozom, demodikóza dříve vystřihnout lézi v základním nátěru se odstraní hrudky a strupy, a pak aplikovat tenkou vrstvu masti a intenzivně se třel (broušený) v postižených oblastech.

Aby se zabránilo lízání léku, zvířata jsou nasazena na krční límec, čenich nebo fixují čelisti pomocí opletení).

Léčba se provádí 2-5 krát v intervalu 5 až 7 dní před klinickým zotavením zvířete, což je potvrzeno dvěma negativními výsledky mikroskopických studií.

Zvířata s rozsáhlými oblastmi kožních lézí jsou ošetřována ve dvou dávkách v intervalech jednoho dne, přičemž nejdříve aplikují masti na polovinu postiženého povrchu trupu a poté na druhou.

Při bolesti uší u psů, koček, kožešinových zvířat a králíků je vnější sluchový kanál vyčištěn z chrastí a kůry s mokrým tampónem a poté aplikován masti do každého ucha. Ušní část je složená v polovině a lehce masírovaná. Masť nutně zachází s oběma ušima.

S individuální citlivostí zvířete na aversectin a vznikem příznaků podráždění kůže se léčba zastaví, masť se odstraní tamponem a promyje se vodou. Pacienti s infekčními onemocněními, rekonvalescentními a vyčerpanými zvířaty, těhotnými a laktajícími ženami, štěňaty a koťaty mladšími než 2 měsíce nejsou léčeni.

Masť BAKSINOVAYA

Složení: obsahuje biomaccu mikpoopganizmov Halobacterium halobium, kotopye cintezipuyut komplekc biologichecki aktivnyx veschectv: belki, peptidy, kapotinoidy, polivitaminy, nezamenimye aminokicloty, minepalnye komponenty, lipidy.

Indikace: MAZ bakcinovuyu ppimenyayut JAK depmatologicheckoe a panozazhivlyayuschee cpedctvo pro lecheniya octpyx a xponicheckix depmatozov (depmatity, epozii, ekzemy, cuxoct kozhi) a Pan: xipupgicheckix (kecapevo cechenie, kupipovanie xvoctov a ushey) tpavmaticheckix (popezy, ccadiny, tsapapiny) v živých.

Dávkování: ppepapat nanocyat tonkim, pavnomepnym cloem nA popazhennye uchactki kozhi ezhednevno a utpom vechepom proveďte vyzdopovleniya (proměnlivost je to nutné, musí ppedvapitelno ppovodyat tualet povpezhdennogo uchactka). ZMĚNY lechenii xponicheckix depmatozov, pokazano covmectnoe ppimenenie bakcina a Mazi bakcinovoy.

Vedlejší účinek: v doporučených dávkách lék neukazuje záchvat a infekci.

Kontraindikace nejsou stanoveny.

Balzám Gamabiol

Složení: Gamabiol balzám obsahuje terpenoidy polyprenols a jehličnany, emulgovaný denaturovaný placentu (PDE), síran zinečnatý, kyselina hyaluronová, emulgační vosk, glycerol, čištěná voda a konzervační látky.

Vlastnosti: polyprenoly jsou nedílnou součástí buněčné membrány, jejich nedostatek vede k narušení buněčné výživy. Polyprenoly jsou schopné zvýšit metabolické procesy v kožních buňkách, urychlit procesy regenerace, hojení ran a popálenin různých druhů, mít protizánětlivý účinek.

Terpenoidy z jehličnatých stromů ve složení kosmetických výrobků pro péči o pokožku se používají jako antiseptické, tonické, zlepšující mikrocirkulaci a biologickou dostupnost jiných složek přípravku. Terpenoidy, které snadno procházejí tělem kůží, jsou díky svým analgetickým a antispazmickým vlastnostem použity pro modřiny a vyvrtání.

Zahrnutí biologicky aktivní složky denaturované emulgované placenty (PDE) do balzámu Gamabiol společně s polyprenoly a terpenoidy umožňuje aktivovat obranyschopnost těla.

Zinek, který je součástí balzámu, má antiseptický, astringentní a sušící účinek.

Kyselina hyaluronová, díky schopnosti zadržovat vodu, udržuje optimální vlhkost v kůži a je nepostradatelným hydratačním činidlem v kosmetice. Aktivuje regenerační procesy, zlepšuje stav a vzhled pleti, snižuje syntézu prostaglandinů a zlepšuje krevní zásobení kůže a tkání postižených kloubů.

Gamabiol zrychluje regenerační procesy, eliminuje peeling, podráždění a svědění, zlepšuje kožní trofismus, má protizánětlivý, hojivý a imunostimulační účinek.

Indikace: Gamabiol používají pro kosmetické ošetření zvířete kůže, včetně problémů péče o pleť pro akutní a chronické dermatitidy, dermatofytosa, alopecie způsobené nedostatkem zinku, vředy, dekubity, odřeniny, mastitidy, zánětu středního ucha, k urychlení hojení ran, popálenin, stejně jako pooperačních stavů.

Způsob aplikace: plochy pokožky se ošetřují 2-4 krát denně. Balzám se aplikuje tenká vrstva.

Pro prevenci interdigitální dermatitidy se balzám aplikuje denně před a po chůzi zvířete.

Kontraindikace: individuální nesnášenlivost složek, které tvoří balzám Gamabiol.

Ranosan masti

Účel: k léčbě čerstvé rimenyayut, povrchní hnis, nekrotické, stagnující léčení, chirurgické rány (kastrace, císařský řez, kupírování ocasů a uší), vulvovaginitida, atd Tato metoda je účinná při prevenci septického komplikací kousnutí, ran a zlomenin tlapky..

Biologické vlastnosti: účinné při infekcích způsobených vulgárními protesty, Pseudomonas aeruginosa, stafylokokem a působí na kmeny bakterií rezistentních vůči jiným lékům, včetně antibiotik.

Nežádoucí účinky: nežádoucí účinky nebyly pozorovány.

Složky: dioxin, methyluracil, benzokain, excipienty.

Masť Vedinol pro tlapky

Složení: žlutá masť se slabým piniovým zápachem obsahuje 3% silice borovice, silbiol a pomocné složky.

Indikace: léčba onemocnění kůže a podkožního vaziva psů a koček - folikulitida, odřeniny, carbunculosis, abscesy, abscesy, pyodermie, ekzémy, vředy, popáleniny, omrzliny, interdigitální dermatitidy, tinea. Nemoci kopyt koní.

Dávky a způsob použití: v léčbě dermatofytosa masti se aplikuje na léze 2 krát denně a třel s tenkou vrstvou, uchopení 2 - 3 cm, a neporušenou část pokožky vlny, aby se zabránilo šíření infekce. Léčba se provádí až do vyloučení klinických projevů a vymizení hub - od 3 do 6 týdnů. Po vymizení klinických projevů léčba by měla pokračovat po dobu 10 až 15 dní, 1 x denně za účelem prevence recidivy.

Při léčbě zánětu kůže a podkožní tkáně se masť pyoderma aplikuje na postižené oblasti tenkou vrstvou denně 2 až 3 krát denně (bez bandáže).

Dobré výsledky jsou dány kombinací mastičkových obvazů s prostředky zaměřenými na zlepšení mikrocirkulace a přívodu krve do poškozených tkání.

Při léčbě interdigitální dermatitidy: postižená oblast pokožky se omyje teplou vodou a mýdlem, vysuší a aplikuje jednou denně tenkou vrstvu. Léčba trvá 4-5 dní před vyřešením klinických příznaků onemocnění.

Pro léčení paznehtů onemocnění koní hematomů kopyto (Capelet) abscesy kopyto rot šipky třeba pečlivě omýt a vysušit povrch, který má být léčen, a aplikovat mast jednotný tenké vrstvy na místa rány se zachycováním zdravou povrchem 1 - 2 cm Léčba se 2 krát za den. až do úplného zotavení (3 - 7 dní).

Nežádoucí účinky: v prvních dnech léčby při aplikaci masti na povrch rány, pocit pálení (bolesti), alergické projevy jsou možné. Při opakovaných projevech alergizace je léčba masti zastavena.

Kontraindikace: počáteční těhotenství.

Dentavedin

Složení: s obsahem 0,05% chlorhexidin a 0,3% bigluconate propolis, stejně jako extrakty z léčivých bylin (květy heřmánku, banánu listech, stoncích olše tráva dědění; bylina Hypericum, řebříček, tymián bylina, kořen pampelišky, bříza pupeny; bylina echinacea, šalvěje, výhonky rojovníku močálu, květy měsíčku lékařského, eukalyptové listy, kořeny lékořice, listy kopřivy, borovicové pupeny, přeslička bylina, vlaštovičník tráva, tráva fialová, kořen lopuchu, šalvěje, oddenky s kořeny Burnet, tráva uliginose trávy Pomocné látky: guarová guma, destilovaná voda. Lék je homogenní gel se slabým zápachem.

Farmakologické vlastnosti: antiseptické a protizánětlivé vlastnosti. Účinnost léku je způsobena přítomností chlorhexidinu, propolisu a vodných extraktů léčivých bylin v jeho složení. Chlorhexidin je širokospektrální antiseptikum s baktericidním účinkem na vegetativní formy gramnegativních a grampozitivních bakterií, kvasinek, dermatofytů a lipofilních virů. Propolis - má mnoho léčebné vlastnosti. Vztahuje se k nízkým toxicitě u teplokrevných léků (třída nebezpečnosti 4). Při vystavení pokožce nedráždí a nepůsobí alergicky; nejsou kumulovány v těle.

Indikace: při léčbě infekčních a zánětlivých onemocnění parodontu a ústní sliznice: akutní a chronická gingivitida (zánět dásní); akutní a chronická parodontitida; parodontální onemocnění komplikované zánětem; aftální stomatitida; alveolitida postextrakce (zánět díry po extrakci zubu); peridonitida, peridonální absces (jako součást kombinované terapie) u koček, psů a koní.

Dávky a způsob aplikace: při zánětu dásní (zánět dásní) se gel aplikuje na oblast gumy dvakrát denně. Doba trvání léčby gelem je v průměru 7 - 10 dnů. Po parodontitidě po odstranění zubních usazenin jsou periodontální kapsy ošetřeny gelem a gel je aplikován na oblast gumy. Počet procedur 2krát denně po dobu 7 - 10 dnů. Při aftální stomatitidě je gel aplikován na postiženou oblast ústní sliznice 2krát denně po dobu 7 až 10 dnů. Aby se zabránilo exacerbacím chronické gingivitidy a periodontitidy, gel se aplikuje na oblast gumy 2krát denně po dobu 7 až 10 dní. Preventivní léčebné postupy se provádějí 2 až 3krát ročně. Pro prevenci alveolitidy poxtrakce po extrakci zubu je obvaz nejprve ošetřen gelem, pak je gel aplikován 2 až 3 krát denně po dobu 7 až 10 dní. Po nanesení gelu byste neměli dávat vodu a krmení po dobu 30 minut.

Nežádoucí účinky: Někdy mohou nastat alergické reakce (kožní vyrážka, svědění).

Kontraindikace: individuální intolerance k chlorhexidinu. Těhotenství a kojení. Nedoporučuje se lokální aplikace společně s přípravky z jódu.

Piocidin

Složení: propolis, chlorhexidin diglukonát, bylinné extrakty (květy heřmánku, jitrocele listy, stonky olše, trávě za sebou, třezalky tečkované, řebříčku, tymián, kořen pampelišky, pupenů břízy, bylina echinacea, střílí rojovníku blatouch květiny, eukalyptových listů, kořenů lékořice nahé, listy kopřivy, borovice pupeny, bylina přeslička, vlaštovičníku, fialové, kořen lopuchu, šalvěje, oddenků s kořeny Burnet, tráva uliginose, oregano, lípa květiny) a pomocných složek. Přípravek je homogenní transparentní gel se slabým zápachem propolisu.

Vlastnosti: Piozidinový gel má antiseptické a protizánětlivé vlastnosti. Účinnost léku je způsobena přítomností chlorhexidinu, propolisu a vodných extraktů léčivých bylin v jeho složení. Chlorhexidin je širokospektrální antiseptikum s baktericidním účinkem na vegetativní formy gramnegativních a grampozitivních bakterií, kvasinek, dermatofytů a lipofilních virů. Propolis má vlastnosti při hojení ran.

Indikace k použití: Piozidinový gel se používá k léčbě a prevenci hnisavých infekcí genitálií koček, psů a koní: vulvitidy, vestibuloginitidy, otevřené formy pyometry, balanoposthitis. Pouze pro externí použití.

Kontraindikace: individuální intolerance k chlorhexidinu. Těhotenství a kojení.

Nežádoucí účinek: při lokálním použití gelu je riziko vzniku systémových nežádoucích účinků malá, ale někdy mohou nastat alergické reakce (kožní vyrážka, svědění).

Interakce s jinými léky: místní použití s ​​jódovými přípravky se nedoporučuje.


Fyto-elitní masti Hojení ran

Vlastnosti: má vlastnosti hojení rány.

Indikace: k léčbě poranění kůže u koček a psů spojených s porušením jeho integrity: kousnutí, kožní zranění, odřeniny, zbytky, rány, akrodermitida.

Dávky a způsob aplikace: mast se aplikuje na postiženou oblast tenkou vrstvou 2krát denně. Před aplikací masti z rány odstraňte nečistoty, pokud je to nutné, odřízněte vlnu z povrchu blízko povrchu a ošetřete ránu teplým 3% roztokem peroxidu vodíku. Doporučuje se, aby byl povrch rány otevřený. Doba trvání léčby závisí na formě a závažnosti onemocnění - od 5 do 7 dnů.

Nežádoucí účinky: U alergických reakcí je u alergických reakcí možná.

Kontraindikace: zvýšená individuální citlivost na léčivo.

Fyto-elitní protizánětlivé masti

Vlastnosti: má protizánětlivé vlastnosti.

Indikace pro léčbu kožních onemocnění u psů a koček, svědivé: dermatitida, bodnutí hmyzem (mouchy, blechy a klíšťata dřevo), potravinové alergie dermatitida, miliární (nodosa) dermatitida, kontaktní dermatitida (alergická na chemikálie, barvy, atd... ), respirační dermatitida, imunitně zprostředkované onemocnění kůže, mazotok, endokrinní, kožní nemoci.

Dávky a způsob aplikace: aplikují se na léze 2 krát denně s tenkou vrstvou a třením. Léčba se provádí před vyřešením klinických projevů - od 3 do 6 týdnů. Při léčbě interdigitální dermatitidy se postižená oblast pokožky omyje teplou vodou a mýdlem, vysuší a aplikuje jednou denně tenkou vrstvu. Léčba trvá 4 až 5 dní před vyřešením klinických příznaků onemocnění.

Nežádoucí účinky: U alergických reakcí je u alergických reakcí možná.

Kontraindikace: zvýšená individuální citlivost na léčivo.

ViCi skříň ochrannou masti

Masť ViCi klozet - kosmetické a hygienické prostředky ochrany před nepříznivými faktory životního prostředí.

Složení: olej z hroznových semen, vitamín E a vazelína (nebo veterinární). Masť je homogenní směs bílé až světle žluté barvy, bez zápachu. Antiseptické prostředky.

Farmakologické vlastnosti: Mast SIIC skříň, kdy se vztahují na „polštářky“ pet tlapky vytváří tenký film, který chrání pokožku při chůzi zvířat před nepříznivými vlivy faktorů vnějšího prostředí, má vliv měknutí, kompenzuje nedostatečné množství tuku. V Mast vitaminu E a olej z hroznových jader aktivuje regenerační procesy, pomoci obnovit pevnost a pružnost pokožky buňky mají regulační účinek na přírodní rovnováhy vlhkosti kůže.

Pořadí aplikace Mast SIIC skříň vztahuje na zvířata jako vnější kosmetických a hygienických prostředků pro pravidelnou péči a ochranu kůže tlapky před nepříznivými vlivy environmentálních faktorů při chůzi živočichů, včetně chemických solí reaktantu prevenci omrzlin, praskání, ekzém, dermatitida, stejně jako obnovení suché citlivé pokožky tlapky. Mast SIIC skříň přímo před chůze se nanáší v tenké vrstvě na kůži mezi prsty a polštářky tlapek zvířat a lehce vtírá. Po procházce mast zbytky ulpívající nečistoty se odstraní a papírový ručník nebo bavlna, potom se promyje mytí tlapek hygienického prostředku (nebo mýdlovým roztokem), detergentu a propláchne důkladně otřel suché spojky.

Krém Zorka

Používá se pro hojení odřenin, eroze bradavek, chrání pokožku vemene před vysušením, popraskáním.

Složení: floralin, veterinární vazelína, destilovaná voda, konzervační činidlo, emulgátor.

Účel přípravku: prevence a léčba kožních onemocnění vpichů vemene (suchost, trhliny, oděrky apod.)

Použití krému pro dojení Zorky zajišťuje snížení výskytu krav s mastitidou, což přispívá ke zvýšení produkce mléka.

Farmakologické vlastnosti: obsahuje komplex biologicky aktivních látek; má protizánětlivý účinek; dává kůži pružnosti a elasticity vemene; chrání kůži vemena zvířete před účinky environmentálních faktorů; usnadňuje proces dojení; urychluje hojení malých ran, popálenin, odřenin, skusů hmyzu; posiluje regenerační procesy v tkáních.

Floralizin obsahuje komplex biologicky aktivních látek extrahovaných z přírodních surovin: fosfolipidy, polynenasycené mastné kyseliny, vitamíny A a E a další.

Použití a dávkování: Přípravek je určen k pravidelnému nanášení jak před, tak po dojení mechanickými a manuálními metodami během období laktace. Před použitím je vemeno zpracováno, na každé bradavky se aplikuje 1,0-1,5 g krému a trochu se vtírá do kůže.

Krém nemá toxický účinek, nedráždí kůži vemene zvířete a rukou mléka.

Použití krému nemění organoleptické, fyzikálně-chemické a jiné ukazatele mléka.

Krém po dojení Necítit

Farmakologické vlastnosti: aktivní složky krému Nehybnost jsou složky, které vykazují keratolytické a antiseptické účinky a také mají zmírňující, protizánětlivý a ochranný účinek. Extrakt z želatinové žlázy má antiseptický, hojivý a protizánětlivý účinek na rány, stimuluje regeneraci kožních buněk a také pomáhá posílit stěny nádob. Extrakt z aloe vera odstraňuje zánět a podráždění pokožky, má výrazný zvlhčující účinek, zpřísňuje pokožku a obnovuje metabolismus v kožních buňkách. D-panthenol má vyhlazující a uklidňující účinek, chrání pokožku vřeténkových vsuvek před vysycháním a vystavením chladnému a suchému vzduchu a léčí malé rány a má prodloužený zvlhčující účinek.

Přírodní oleje z plodů kolečka, lnička (přírodní zdroj vitaminu F), kokosový ořech a sója má přívod a zvláčňující účinky na kůži vemene, obnovuje její pružnost, podporu odstranění otoků, alergické a zánětlivé projevy. Účinné látky konjac mannan, získané z hlízy asijské rostliny Amorphophallus konjac, vytvářejí ochranný film na pokožce, který ji chrání před korozním faktorům životního prostředí a sušení, jakož i na podporu ochranných a opravných vlastností kůže. Krém není toxický a nemá dráždivý účinek.

Indikace: pro mazání vemene zvířat pro prevenci a léčení suchosti, prasklin, odřenin, eroze a dalších kožních onemocnění.

Dávkování a způsob aplikace: krém Neklid se používá po mechanickém nebo ručním dojení. 1 - 2 g krému se aplikuje na každou vsuvku vemene a lehce se trituruje.

Nežádoucí účinky: s řádným užíváním a dávkováním nejsou zpravidla pozorovány nežádoucí účinky.

Kontraindikace: zvýšená individuální citlivost na složky krému.

Zvláštní pokyny: pravidelné používání krému Neškodnost nemění organoleptické, fyzikálně-chemické a jiné ukazatele mléka.

Septogel

Složení: jodopovidon a gel tvořící základ.

Lék je gelem červenohnědé barvy se specifickým zápachem jódu.

Farmakologické vlastnosti: septogel má široké spektrum antimikrobiálních účinků odpovídající spektru aktivního jódu.

Má výrazný protizánětlivý a hojivý účinek.

K septogelu, pokud jde o přípravu aktivního jódu, nedochází k rezistenci mikroorganismů.

Pořadí aplikace léku: septogel používá k léčbě post-chirurgických komplikací, onemocnění kůže a sliznice zvířat: Čerstvé, povrchové rány, modřiny, trhliny, po sešití, zánět šité rány septogel nanáší v tenké vrstvě na postižené místo 1-2 krát denně klinické zotavení;

s hnisavými onemocněními kůže a měkkých tkání (vajíčka, abscesy, flegmony), po otevření dutin a odstranění hnisavého obsahu se tampon s léčivem vstříkne do dutiny rany.

TRAUMA-GEL, 75 ml.

Máte Zájem O Křečových Žil

Křevní síť

Příčiny

Překonání bláznivého rytmu života se lidé pokoušejí vypadat krásně a efektivně. Po 25 letech však mnoho žen, navzdory štíhlým nohám, už nemůže dovolit nosit sukně nad kolenem. Důvodem je vzhled varikózní sítě na nohách, která poškozuje estetický vzhled....

Neklaďte - neptejte se

Příčiny

Jen správný názorŽíly na chrámech a čeleDívka má 1 rok a 4 měsíce. Bolest v žilách ruky způsobuje nepohodlí a je často spojena s poruchou krevního oběhu. Žíly na chrámech a vedle nich se zvětšily....